Zdanenie príjmov slobodných povolaní v kontexte medzinárodného daňového práva s príkladmi - Borčíková, Jana
Príspevok sa zaoberá otázkou zdaňovania príjmov slobodných povolaní, špeciálne príjmov definovaných v paragrafe 6 ods. 2 písm. a) zákona č. 595/2003 Z.z. o dani z príjmov v znení neskorších predpisov, príjmov z použitia alebo z poskytnutia práv z priemyselného alebo iného duševného vlastníctva vrátane autorských práv a práv príbuzných autorskému právu, a to vrátane príjmov z vydávania, rozmnožovania a rozširovania literárnych a iných diel na vlastné náklady.