Komentár k Zákonníku práce - Rybárová, Mária
Prekážky z dôvodu všeobecného záujmu, iné úkony vo všeobecnom záujme, výkon služby v ozbrojených silách a civilnej služby - náhrada mzdy, zvyšovanie kvalifikácie. Dôležité osobné prekážky v práci, dočasné prerušenie výkonu práce. Prekážky na strane zamestnávateľa. Komentár k jednotlivým paragrafom.