Kto má najlepší imidž ? - Môciková, Renata
Premiérový ročník súťaže Rhodos 2004 - cena za najlepší imidž, už pozná svojich víťazov. Rozhovor s prezidentkou združenia Rhodos SK a s realizátorom prieskumovej časti projektu Rhodos. Metodika výskumu imidžu.