Interel je už certifikovaný
Agentúra Interel Public Relations získala ako prvá na Slovensku medzinárodný certifikát kvality riadenia CMS - Consultancy Management Standard. Bola jej priznaný aj ISO 9001:2000 - európska norma systému manažérstva kvality, ktorá sa zameriava na zabezpečovanie kvality a zvýšenie spokojnosti zákazníka. Rozhovor s riaditeľkou Interel Public Relations.