Marketing v politike - Sobinovská, Júlia
Ako by mohol vyzerať základný model aplikácie marketingu v politike v SR a aké sú zistenia analýzy politického trhu na slovensku - o tom sa diskutovalo na seminári Politický marketing, konanom na pôde EU v Bratislave, koncom roku 2004. Hodnotový marketing v politike, ako vnímajú marketing politické strany, krízová komunikácia v politike, skúsenosti z výskumu verejnej mienky v politike.