Genéza a vývojové tendencie technológie vzdelávania - Hašková, Alena
Genéza technológie vzdelávania ako vednej disciplíny. Genéza technológie vzdelávania ako študijného odboru. Technológia vzdelávania a nomeklatúra odborov pedagogiky. Vývojové tendencie technológie vzdelávania.