Vysoké školy a ďalšie vzdelávanie v rokoch 2002 a 2003 - Brixová, Janette
Ďalšie vzdelávanie vykonávané vysokými školami, ako vybraného typu vzdelávacej ustanovizne. Prezentácia rokov 2002 a 2003. Tabuľkový prehľad. Podiel jednotlivých typov vzdelávacích ustanovizní. Financie získané vysokými školami za ďalšie vzdelávanie. Počet vzdelávaných a počet absolventov podľa druhu vzdelávacej činnosti. Ďalšie odborné pedagogické vzdelávanie na vysokých školách. Počet vzdelávaných a počet absolventov podľa klasifikácie odborov vzdelania.