[Spolupráca Slovenska s Afrikou] - Slovák, Kristian
Z obsahu: Vzťah Slovenska k Afrike predurčila únia. Ekonomické vzťahy EÚ s Afrikou ovplyvňuje politika a dedičstvo kolonizácie. Čierna Afrika je bielym miestom na investičnej mape. Africké trhy preferujú viac cenu ako kvalitu. Matador prišiel do Etiópie expandovať.