HR bez čísel nebudú partnerom finančníkov nikdy - Horníková, Zuzana
Každoročný boj personálneho riaditeľa o čo najväčší rozpočet pre svoje oddelenie. Peniaze na rozvoj ľudských zdrojov (human resources - HR) sú tou najlepšou dlhodobou investíciou. Proti nemu stojí finančný riaditeľ, ktorého zaujíma krátkodobé hľadisko - do budúceho rozpočtu. Potreba, aby personalisti vedeli zdôvodniť veľký a dlhodobý význam investícií do ľudských zdrojov pre firmu. Činnosť HR manažérov.