Bilboardy v pohybe - Sobinovská, Júlia
Od konca roku 2004 je na Slovensku nový reklamný nosič - trainboard. Trainboard - reklamné plochy s rozmermi klasického bilboardu, ktoré sú umiestnené na exteriéroch vozňov vlakových súprav. Denník Ranný rýchlik do vybraných vlakov na Slovensku. Konkurenciou sú busboardy a mobilboardy. Ide zároveň o vzájomné dopĺňanie sa v rámci vonkajšej reklamy.