Miesto agroobchodu SR vo vnútornom trhu EÚ - Podolák, Alojz
Priority pri formovaní agroobchodu Slovenska v rokoch 1993-2003 - ovplyvnené negociačným procesom prístupu SR do EÚ. Faktory ovplyvňujúce agroobchod v tomto období. Deficitnosť agroobchodu SR v súvislostiach na zahraničný obchod SR. Teritoriálna orientácia agroobchodu SR. Realita agroobchodu v teritoriálnej orientácii na EÚ.