Zákon o miestnych daniach s komentárom - Bubeníková, Irena
Zákon 582/2004 Z.z. o miestnych daniach a miestnom poplatku za komunálne odpady a drobné stavebné odpady s komentárom. Tento zákon nahradil zákon o dani z nehnuteľností, zákon o miestnych poplatkoch, zákon o cestnej dani. Zaviedol niektoré nové dane, ktorých správcom je obec alebo vyšší územný celok.