Spolupráce britských vysokých škol se sférou podnikání - Závada, Jiří
Posilňovanie väzieb medzi vysokými školami a o priemyslom i celou podnikateľskou sférou sa stalo významnou súčasťou vysokoškolskej reformy vo Veľkej Británii. Reforma vysokého školstva. Spolupráca vysokých škôl s podnikmi na báze výskumu. Spolupráca s podnikmi v oblasti vzdelávania a odbornej prípravy.