Akreditační systém v Německu a boloňská deklarace - Rýdl, Karel
Boloňský proces ako možná cesta k európskemu vysokoškolskému priestoru, Novelizácia nemeckého vysokoškolského zákona a zavedenie akreditačného systému. Nemecký model akreditácie. Súčasný stav akreditačných procesov v Nemecku.