Máme príležitosť vyriešiť problém - Natta, Pierfrancesco Maria
Slovensko sa musí dôsledne pripraviť na očakávaný nárast počtu migrantov. Vedúci Úradu vysokého komisára OSN pre utečencov (UNHCR) v Bratislave P. M. Natta pozná špecifické problémy Slovenska s migrantami. Korene problémov vidí v azylovom systéme. Analýza azylového systému. Návody na riešenie migračných problémov, ktoré by mohli byť zaujímavé aj pre iné členské krajiny EÚ.