Monitorovanie e-mailov zamestnancov zo strany zamestnávateľa - Horváth, Edmund
Monitorovanie e-mailov - názory zamestnávateľov a zamestnancov. Právny základ problematiky. Podstata problému. Náčrt možných riešení. Uvedený problém sa už rozoberal aj na pôde Rady Európy.