Daňová reforma SR v oblasti nepriamych daní - Lénártová, Gizela
Vstupom SR do Európskej únie dochádza aj k zmene daňového systému. Realizácia daňovej reformy kvôli nedostatkom daňového systému a potrebe harmonizácie najmä nepriamych daní pred vstupom SR do EÚ. Harmonizácia nepriamych daní v EÚ. Uplatnenie dane z pridanej hodnoty po vstupe SR do EÚ. Harmonizácia legislatívy spotrebných daní.