Vybrané územní souvislosti bydlení s příklady ze sídlištních struktur - Kalabová, Eva
Odlišnosti európskych krajín v prístupe k bývaniu. Príklady časovopriestorových a regionálnych komparácií. Hlavné smery vývoja trhu s bývaním v postsocialistických krajinách. Dopady ekonomicko-politického rozdelenia Európy na bytovú politiku jednotlivých štátov.