Pamätná strieborná minca k 300. výročiu narodenia J.A. Segnera - Flaché, Dagmar
Národná banka Slovenska pripravila na záver roka 2004 emisiu dvoch pamätných mincí. Jedna z nich je pamätná strieborná minca venovaná významnému predstaviteľovi vedy a techniky 18. storočia Jánovi Andrejovi Segnerovi, druhá je pamätná zlatá minca s motívom Bardejova.