SA 8000 - nová výzva pro manažery - Skála, Marcel
Spoločenská (sociálna) zodpovednosť organizácie (v angličtine Corporate social responsibility alebo Social accountability). Certifikácia organizácií podľa normy SA 8000 a ich konkurenčná výhoda. Počiatky uplatnenia normy SA 8000 v českých spoločnostiach.