A co lidé, dělají pro vás rádi? - Čakrt, Michal
Schopnosti manažérov systematicky motivovať svojich zamestnancov k mimoriadnym výkonom. Vyhľadávanie vhodných ľudí. Dôvera ako základný medziľudský vzťah na pracovisku. Budovanie vzťahov s nadriadenými a so zamestnancami. Rozvíjanie schopností zamestnancov. Posilnenie hrdosti z príslušnosti k organizácii.