[Armáda Slovenskej republiky] - Beer, Gabriel
Z obsahu: Armádna uniforma sa už nebude obliekať na rozkaz. Výsledkom reformy armády má byť malá moderná a efektívna profesionálna armáda. Profesionalizácia mení personálnu štruktúru armády. Kariérny postup v novej armáde závisí od ďalšieho vzdelávania. Marketingová kampaň mala ukázať armádu v novom svetle. Armáda sa zbavuje nepotrebného majetku. Noví vojaci už nemôžu rátať so služobným bytom.