Systém evidencie študentov a ich výsledkov na Katedre informatiky obchodných firiem Obchodnej fakulty - Pólya, Attila
Informácia o vzniku potreby a následnom vytvorení systému evidencie študentov a ich výsledkov na Katedre informatiky obchodných firiem . Popis problémov, ktoré viedli k vytvoreniu systému, ako aj zvoleného riešenia a použitých postupov.