Marketing samosprávy mesta Humenné - Polák, Matej
Marketing miesta - charakteristika. Marketing, marketingový mix mesta Humenné. Cena, dostupnosť, komunikácia, ľudia. Návrhy marketingových aktivít na zlepšenie kvality života obyvateľov miesta Humenné. Ľudské zdroje. Aktívne trávenie voľného času. Informačná a komunikačná dostupnosť mesta.