Začíname podnikanie - ukončíme podnikanie a povinnosti voči miestne príslušnému správcovi dane (daňovému úradu) - Dudášová, Eva
Povinnosti, ktoré čakajú občana v súvislosti so začatím podnikania - na živnostenskom úrade, úrade práce, sociálnych vecí a rodiny, v zdravotnej poisťovni, na daňovom úrade. Najdôležitejšie zákony a vyhláška, súvisiace so základnými právami a povinnosťami daňového subjektu.