Zaistenie ako dvojnásobná istota - Veselovská, Stanislava, 1957-
Pojmové vymedzenie zaistenia. Klasifikácia zaistení. Fakultatívne zaistenie. Obligatórne zaistenie. Fakulatívno-obligatórne zaistenie. Formy zaistných zmlúv. Proporcionálne zaistné zmluvy. Excedent. Excedentné zaistenie. Proporcionálne a neproporcionálne zaistné zmluvy.