Benchmarking nástroj ke zvýšení konkurenceschopnosti - Kladiva, Jiří
Tri základné typy benchmarkingu. Benchmarking ako účinný nástroj v rámci systému Balanced scorecard. Výhody použitia benchmarkingu.