E-procurement - první podsystém SCM - Kapoun, Josef
Podstata e-procurementu (elektronického obstarávania). Definícia a cieľ e-procurementu. Elektronické obstarávanie ako podsystém Supply chain managementu (SCM). Jeho výhody pre odberateľa a pre dodávateľa.