Oživenie ekosystémov - vec verejná
Vláda schválila dokument, ktorý informuje o riešení kalamity z 19. novembra 2004 a odstraňovaní jej následkov. Obsahuje komplexnú analýzu dopadov kalamity a zároveň konkrétne opatrenia v oblasti legislatívy, finančného krytia a inštitucionálneho zabezpečenia prijatých návrhov. Finančná pomoc. Dopady na našom území. Letecké snímkovanie. Úlohy pre rezorty.