Prínosy cestovného ruchu pre štát Zo 4. zasadnutia Slovensko-českej medzivládnej komisie pre cezhraničnú spoluprácu - Šourková, Magdaléna
Koncepcia štátnej politiky cestovného ruchu na obdobie 2002 - 2007 - základný nástroj politiky cestovného ruchu v Českej republike. Súčasný stav v ČR. Ekonomické výsledky. Zavedenie satelitného účtu cestovného ruchu (TSA). Ťažkosti pri zostavovaní TSA.