Nepasterizované pivo našlo odbyt - Brezovský, Jozef
Napriek veľkému prepadu predaja piva sa na našom trhu objavujú stále nové značky pív zo zahraničia. Ide najmä o prémiové značky z krajín EÚ, ale presadzujú sa aj výrobky našich západných susedov. Malé české pivovary sa konkurencie neboja. Minimálne marketingové aktivity českých pivovarov.