Hedge investičné fondy - Bačišin, Vladimír
Definícia zaisťovacích fondov (hedge funds). Fungovanie týchto fondov v USA. Investičné stratégie. Investori, služby a finančné nástroje. Inštitucionálni investori - univerzity a dôchodkové fondy.