Neuváženosť v čerpaní eurofondov sa nevypláca - Adamišin, Peter
Slovensko po vstupe do Európskej únie má možnosť participovať na finančných zdrojoch únie. Aktívny prístup žiadateľa. Finančná účasť žiadateľa. Príprava kvalitného projektu. Poradenské firmy. Cena a kvalita projektu. Oprávnenosť žiadateľa na čerpanie prostriedkov z eurofondov. Rozdelenie finančných prostriedkov z eurofondov podľa programov.