K definícii medzinárodnej organizácie - Grešš, Martin, 1978-
Objasnenie pojmu medzinárodná organizácia. Základná terminológia. Význam a používanie pojmu medzinárodný. Medzinárodné inštitúcie a postavenie medzinárodných organizácií.