Neexistuje procedúra bankrotu štátu ako dlžníka - Kráľovič, Peter
Finančná kríza v rozvojových krajinách a ich vzťah k Medzinárodnému menovému fondu. Hľadanie spôsobu na komplexné riešenie platobnej neschopnosti zadlžených krajín. Finančná kríza v Argentíne. Zodpovednosť MMF. Postoje finančníkov k riešeniu kríz.