Úplné znenie zákona o miestnych daniach a miestnom poplatku za komunálne odpady a drobné stavebné odpady
Zákon č. 582/2004 Z.z. z 23. septembra 2004. V prílohe - Hodnota ornej pôdy a trvalých trávnych porastov podľa katastrálneho územia okresov Slovenska, Zoznam preberaných právnych aktov ES a EÚ.