Stop jadrovej energii? - Reich, Róbert
Otázka jadrovej energie - diskutovaná téma na európskych fórach. Postoje európskych krajín k využitiu jadrovej energie. Švédsko - pokračovanie v jadrovom programe. Švajčiarsko - jadrová energia podporená ľudovým referendom. Nemecko - rozvoj veterných elektrární. Francúzsko - európska veľmoc v jadrovej energetike. Rakúsko - najrozhodnejší odporca jadrovej energie.