Marketingový prístup k produktom životného poistenia - Majtánová, Anna
Segmentácia ako súčasť marketingového riadenia. Marketingová stratégia segmentácie trhu s aplikáciou na trh životného poistenia. Modelové riešenie prístupu na poistný trh cez segmentáciu zákazníkov. Aktuálne cesty k zákazníkovi prostredníctvom jednotlivých nástrojov marketingového mixu - produkt, cena, marketingová komunikácia, miesto a distribúcia. Model segmentácie trhu životného poistenia.