Nápoje čaká množstvo zmien - Košťál, Daniel
Vývoj a spotreba nealkoholických nápojov. Zastúpenie jednotlivých značiek na trhu. Charakteristika zákazníka. Spätná vysledovanosť. Označovanie alergénov. Vývoj spotreby nesýtených nealko nápojov. Konzumácia vybraných nápojov na Slovensku.