[Účtovníctvo I.] - Szászová, Renáta
Recenzia na publikáciu J. Mázika: Účtovníctvo I. Charakteristika publikácie. Ciele publikácie. Rozdelenie publikácie do siedmich kapitol. Každá kapitola, okrem poslednej, obsahuje zhrnutie a kľúčové pojmy.