Úplné znenie zákona o účtovníctve
Úplné znenie zákona o účtovníctve č. 431/2002 Z.z. v znení zákona č. 562/2003 Z.z. a zákona č. 561/2004 Z.z. Zoznam preberaných právnych aktov ES a EÚ. Metodický pokyn č. 21 114/2003-92 na uplatnenie účtovného obdobia, ktorým je hospodársky rok. Opatrenie MF SR č. 21 378/2003-92.