Postupy účtovania pre podnikateľov účtujúcich v sústave jednoduchého účtovníctva
Opatrenie č. 23 586/2002-92 MF SR zo 17. decembra 2002, ktorým sa ustanovujú podrobnosti o usporiadaní, označovaní položiek účtovnej závierky, obsahovom vymedzení položiek a rozsahu údajov určených z účtovnej závierky na zverejnenie pre účtovné jednotky účtujúce v sústave jednoduchého účtovníctva, ktoré podnikajú alebo vykonávajú inú samostatne zárobkovú činnosť, ak preukazujú svoje výdavky vynaložené na dosiahnutie, zabezpečenie a udržanie príjmov na účely zistenia základu dane z príjmov v znení opatrenia č. 21378/2003-92, v znení opatrenia č. 25167/2003-92 a v znení opatrenia č. MF/11158/2004-74.