Finanční aktiva domácností - Chuchvalcová, Jana
Rozhovor s členom výkonného výboru Živnostenskej banky T. Zralým, ktorý sa vyjadruje k štúdii, ktorú vypracovala banková skupina UniCredit s názvom Finančné aktíva domácností v novej Európe. Cieľom štúdie je snaha odhadnúť budúci vývoj hospodárenia s finančnými aktívami domácností v krajinách novej Európy (novopridružených 15 krajín). Kľúčové údaje bohatstva a zadlženosti v jednotlivých krajinách EÚ. Podiel jednotlivých foriem sporení na celkovom bohatstve. Údaje za rok 2003. Porovnanie medzi starou a novou Európou.