Nastal čas změny aneb jak outsourcovat Core Banking System - Juřík, Pavel
Štruktúra centrálneho bankového systému (Core banking system). Staré bankové systémy nevyhovujú súčasným požiadavkám, banky prechádzajú k balíčkovým produktom. Problémom je zaistenie úspechu migrácie. Jednou z variant prechodu je outsourcing Core banking system (CBS). Obdobie zásadných produktových zmien a distribučných stratégií. Rozhodovanie bánk o zmene svojich bankových systémov. Príklady implementácie moderných bankových systémov. Využitie nových technológií v bankovníctve.