Konflikty v rodinnom podnikaní a rivalita - Strážovská, Ľubomíra
Charakteristické črty rodinného podniku a ponímanie rodinného podnikania. Možnosti vzniku konfliktov a rivality. Typy rodinných podnikov. Typy konfliktov. Možnosti predchádzania konfliktov v rodinných podnikoch.