Koncept funkčnej konkurencie a jeho miesto vo vývoji teórie konkurencie - Tokárová, Mária
Analýza konkurencie a súťaživosti z rôznych hľadísk a na rôznych hierarchických úrovniach. Funkčná konkurencia. Problematika zrelých korporácií. Optimálna intenzita hospodárskej súťaže.