Mobbing na pracovisku - Adamková, Hana, 1969-
Mobbing - pretrvávajúca negatívna atmosféra a konflikty na pracovisku, ktoré sa následne odrážajú na výkone, ale aj psychickej forme zamestnancov a celej skupiny. Mobbing znižuje pracovnú výkonnosť. "Útočníci" - stratégie a formy útokov. Mobbing je pomerne zložité identifikovať, ale jeho dôsledky sú vždy ničivé.