Je skutočne problémom len rýchly ekonomický rast? - Verček, Peter
Pojem technologická priepasť. Rozvoj internetu a miera jeho využívania obyvateľstvom. Otázky využívania resp. zabezpečenia prístupu na internet. Iniciatíva zo strany G8. Situácia v strednej a výchovnej Európe.