Nemecku hrozí vysoká zadlženosť - Zverková, Soňa
Iba zmena výdavkov na zdravotné a dôchodkové poistenie môže zabrániť vysokému zadlžovaniu Nemecka. Náčrt opatrení na dôchodkovú reformu. Prekážky oživenia konjunktúry nemeckého hospodárstva. Vývoj na trhu práce.