Digitalizácia prichádza - Doktor, Vladislav
V roku 2015 má byť digitálne vysielanie na Slovensku v plnej prevádzke. Prínos prechodu z analógového na digitálny typ vysielania divákom a vysielateľom - výhody a očakávania.